Gyűrűgyártó

Gyűrűvilág feltárul: cégünk, az Anello-oro Kft. 1996 óta foglalkozik karikagyűrűkkel. Ezek az ékszerek ugyanazt jelentik számunkra, mint vevőink számára: egyedi, alkalmi, egy életre szóló ajándékokat. Arra törekszünk, hogy minden karikagyűrűnk utánozhatatlan és megismételhetetlen legyen. Akár az emberek, akik viselik ezeket.

Gyűrűink mind-mind személyes kapcsolatból születnek: megrendelőink elképzelése szerint alakítjuk ki a vésési mintákat, a színeket, azokat a részleteket, amelyek megkülönböztetik egyik karikagyűrűt a másiktól. 

A karikagyűrű éke, a brilliáns kövek is egyéni ízlés szerint rendelhetők, hiszen szintetikus és valódi köveket egyaránt befoglalunk. 

Mivel sokféle gyűrűt készítünk, sokféle az alkalom is, amelyekre ajándékba adhatóak: nemcsak a tradicionális eljegyzésre, de házassági évfordulókra, vagy meglepetésként. 

Karikagyűrűink önálló ékszerként is megállják helyüket. 

Itt, a Gyűrűvilág oldalain látható gyűrűk tovább alakíthatóak, akár a véséi mintékról, akár a színekről, a méretekről,a kövek számáról vagy például a súlyról van is szó. Az Ön dolga, hogy kitalálja: kinek és hogyan, a miénk, hogy megvalósítsuk elképzelését. 

Gyűrűvilág várja Önt. Birodalma oly nagy, hogy biztos lehet benne, megtalálja az Ön ízlésének megfelelő ékszert! 

A többi a mi dolgunk. 

Nézzen bele Gyűrűkatalógusunkba!

Jegygyűrű érdeklődés

Az itt látható karikagyűrűk megtekinthetők és megrendelhetők az Anello-Oro Kft. mintatermében, ahol méretre készítjük a gyűrűket. Egyéb módosítások, változtatások is lehetségesek. A köves karikagyűrűkbe gyémántok (brilliánsok) is rendelhetők. Előzetes időpontegyeztetés szükséges! 

Kérjük, valamelyik elérhetőségét adja meg, ha szeretné, hogy válaszolni tudjunk érdeklődésére.

CAPTCHA
Kérlek írd be a képen látható szöveget, hogy biztossak lehessünk, nem egy automata robot próbál üzenetet küldeni nekünk.